Ana sayfa Genel TSYD BURSA GENÇLİK KUPASI’NDA HEYECAN BAŞLADI

TSYD BURSA GENÇLİK KUPASI’NDA HEYECAN BAŞLADI

696
0
PAYLAŞ

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Bursa Şubesi’nin gerçekleştirdiği 19 Mayıs Gençlik Kupası’nda heyecan başladı. İlk gün karşılaşmaları büyük coşkuya sahne olurken, centilmenlik ön plandaydı.

TSYD Bursa Şubesi’nin hayata geçirdiği Gençlik Kupası’nda şölen resmen start aldı. Dikkaldırım Spor Tesisleri’nde düzenlenen organizasyona TSYD Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, organizasyon sorumlusu Mehmet Şengeldi, takım temsilcileri ile aileler katıldı.

GENÇLİK ATEŞİ YANDI

Karşılaşmalar öncesinde dostluk rüzgarları esti. Sporculara başarılar dileyen TSYD Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, dernek olarak amaçlarının gençlerin daha fazla spor yapması için çalışmak olduğunu kaydederken, “Bursa’nın ciddi bir potansiyeli var. Bu tarz organizasyonlarla birlikte bunu geniş kitlelere yaymayı hedefliyoruz. Destekçimiz olan Büyükşehir Belediyesi’ne de teşekkürlerimizi iletiyoruz” açıklamasında bulundu.

B ve C Grubu karşılaşmaları ile final grubu maçları ise 4-5 Haziran tarihlerinde Dikkaldırım Spor Tesisleri’nde oynanacak.

TSYD – who has written posts on Türkiye Spor Yazarları Derneği.