“Edirne Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen ve her yıl binlerce güreşseveri ağırlayan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin 664.’sü 4-5-6 Temmuz 2025 tarihlerinde düzenlenecek.
Sarayiçi Er Meydanı’nda düzenlenecek organizasyona yurtiçi ve yurtdışından gelecek olan basın mensupları ve fotoğraf sanatçıları için akreditasyon başvuruları 2 Haziran 2025 tarihinde başlayıp, 23 Haziran 2025’te bitecek.
Kırkpınar Güreşleri’nde görev yapacak basın mensuplarının akreditasyon işlemleri Türkiye Spor Yazarları Derneği tarafından yapılacak. 664. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni takip etmek isteyen basın mensupları Türkiye Spor Yazarları Derneği’ne başvuruda bulunacak; Türkiye Spor Yazarları Derneği (tsyd@tsyd.org.tr) akreditasyon işlemlerini ulusal ve uluslararası müsabakalarda uygulandığı şekilde gerçekleştirilecek. Fotoğraf sanatçıları (basın dışındaki fotoğrafçılar) ve yabancı basın mensuplarının akreditasyon işlemleri TSYD tarafından değil, Edirne Belediyesi tarafından yapılacaktır.
Bunlar haricinde 664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri için bireysel başvuru ile sahaya giriş kartı verilmeyecek.
TSYD tarafından akredite edilecek olan basın mensuplarından istenen belgeler:
• 1 Fotoğraf
• Kurumdaki spor müdüründen alınacak görevlendirme yazısı
• Varsa basın kartı
• Kurum kartı
• Ad, Soyad, TC Kimlik No, Doğum Tarihi, Görevi, Email ve Telefon Numarası bilgisi
Not: Başvurular mail yolu ile tsyd@tsyd.org.tr adresine yapılacaktır. Mail gönderilirken başlık olarak “664. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Akreditasyon Başvurusu” başlığını atmanızı rica ederiz.
İletişim: 0 212 270 59 59