Ana sayfa Genel ZEYDAN KARALAR’DAN SPOR MÜZESİNE YEŞİL IŞIK

ZEYDAN KARALAR’DAN SPOR MÜZESİNE YEŞİL IŞIK

736
0
PAYLAŞ

TSYD Adana Şube Yönetim Kurulu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret etti. Başkan Karalar, TSYD Şube Başkanı Hoşfikirer’in spor müzesi talebine yeşil ışık yaktı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi Yönetim Kurulu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile görüştü. Adana sporu hakkında fikir alışverişinin bulunulduğu ziyarette, Foşkirer, Adana’nın sporun her kademesinde çok büyük isimler çıkardığına dikkat çekti.

KARALAR’DAN SPOR MÜZESİNE YEŞİL IŞIK

Ziyarette Başkan Hoşfikirer, Adana’da tek eksiğin bir spor müzesinin olmaması olduğuna dikkat çekti. Hoşfikirer, “Başkanımıza spor müzesi konusunda TSYD olarak yönetimimizle birlikte öneri sunduk. Tüm branşlarda başarılı olmuş, maziye geçmiş isimleri aynı çatı altında toplamak istiyoruz. Bu konuda TSYD Tesisleri’nin yanına bir spor müzesi yapılmalı.  Bu gerçekleşirse Adana’nın spordaki tarihi de sonsuza kadar korunur” dedi.

Başkan Karalar, Hoşfikirer’in önerisinin oldukça makul olduğunu belirtirken, spor müzesi konusunda yeşil ışık yaktı. En kısa sürede yetkililere talimat vereceğini belirten Başkan Karalar, “Spor müzesi tabi ki olabilir. Bu konuda üzerimize düşeni yapacağız. Bazı şeyleri birlikte başaracağız. Bu da onlardan birisi olabilir” diye konuştu.

Öte yandan ziyarette, TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, Asbaşkan Adnan Poyraz ve Engin Kanber, Sayman Şehmus Baysal, Şube Sekreteri Akif Özdemir, Yönetim Kurulu üyelerinden Hakan Köker ve Doğan Gülbasar ile Şube Müdürü Mehmet Önal da hazır bulundu.

TSYD – who has written posts on Türkiye Spor Yazarları Derneği.