Ana sayfa Genel ADANA SPORU İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ

ADANA SPORU İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ

524
0
PAYLAŞ

TSYD Adana Şubesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Akif Oflas ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ahmet Bozan’ı ağırladı. Bir araya gelen heyet, Adana sporu için güçlerini birleştirdi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) sporun paydaşlarını ağırladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Akif Oflas, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ahmet Bozan ve Yönetim Kurulu, TSYD Adana Şubesi’nde yeni göreve seçilen yönetim kurulunu ziyaret etti. Paydaşlar, bir araya gelerek Adana sporu için güç birliğini oluşturdular.

GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİLER

TSYD Adana Şubesi Nihat Geven Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette, tüm paydaşlar Adana sporu için ne gerekiyorsa yapılması gerektiğini ve yapılacağını kaydederken, Adana’nın sporun her branşında üstün başarılara ulaşmasının çok zor olmadığı görüşünde birleştiler.

“İNANCIM TAM”

TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, Adana sporunun kalkınması için dernek olarak yapılması gereken her şeye imza atacaklarını belirtti. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ahmet Bozan, TSYD yönetiminin oldukça deneyimli, işinin profesyoneli olduğunu ve bu yönetimin her zaman yanında olacaklarını kaydetti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ise, Adana’da olmaktan gurur duyduğunu ve TSYD’nin böyle bir mükemmel tesise sahip olmasının son derece önemli olduğunu söyledi. Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Akif Oflaz da, TSYD’de iyi bir yönetimin işbaşına geldiğini ve bu yönetimin daha iyi işlere imza koyacağını belirtti.

 

TSYD – who has written posts on Türkiye Spor Yazarları Derneği.