Ana sayfa Genel ADANA TENİS KULÜBÜ’NDEN TSYD’YE ZİYARET

ADANA TENİS KULÜBÜ’NDEN TSYD’YE ZİYARET

562
0
PAYLAŞ

TSYD Adana Şubesi ve yönetim kurulu, Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) Başkanı Ali Refah Keskin’i ağırladı. Keskin, olağanüstü genel kurulda TSYD Adana Şube Başkanı seçilen Kerim Hoşfikirer’i ziyaret etti.

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) Başkanı Ali Refah Keskin, TSYD Adana Şubesi Olağanüstü Genel Kurulu’nda TSYD Adana Şube Başkanı seçilen Kerim Hoşfikirer ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÜÇ BİRLİĞİ MESAJI

Keskin, her görev değişiminin taze kan olarak yarar sağlayacağını, TSYD’nin yeni dönemde Adana’da yeni bir solukla başarılı çalışmalar yapacağına inandığını söyledi.

TSYD Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Gülbasar ve Adana Şube Müdürü Mehmet Önal’ın da bulunduğu ziyarette TSYD projelerine destek sözü veren Keskin,  “Adana için güç birliği yapalım” dedi.

TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer de, tenisin Türkiye’de son yıllarda büyük bir beğeniyle izlendiğine dikkat çekerek, “TSYD ailesi olarak her zaman yanınızdayız” mesajı verdi.

ATDSK başkanı Keskin, kulüp olarak  Adana için her zaman öncü olacaklarına söyleyerek, “Biz Biriz. Adana’mız için birlikte ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.

TSYD – who has written posts on Türkiye Spor Yazarları Derneği.